Problemi nogometaša
0

Streit: Pljuvali su i vrijeđali mene i moju majku

Totalsport
Schalkeov veznjak Albert Streit prolazi kroz teško razdoblje u Gelsenkirchenu, premda bi bilo nepošteno reći da za poteškoće nije i sam kriv.

Felix Magath nedavno je iz tima odstranio 29-godišnjaka, kojem je rekao da nema što raditi niti na treningu Schalkeove amaterske ekipe.

Magatha je razljutilo što se dotični ni ne trudi pronaći svoje mjesto u postavi sastava iz Gelsenkirchena, što mu je i Streit sam potvrdio riječima kako je i više nego sretan grijanjem klupe sve do kraja ugovora (ljeto 2012.), koji mu godišnje donosi 2,2 miliona eura.

I nije samo Magath takvog mišljenja, isto se Streitu dogodilo kada ga je u Gelsenkirchenu trenirao Fred Rutten. Mišljenje jednako trenerovim, očito je, dijele i navijači Schalkea, pogotovo jedan pristaša kluba koji je svoje mišljenje o novom igraču Schalkeove druge ekipe izrazio pljuvačkom u smjeru nogometaša za vrijeme utakmice protiv Waldhof Mannheima.

  • Grupica od desetak navijača konstantno je vrijeđala mene i moju majku. Prijetili su mi batinama po završetku utakmice i zahtijevali da napustim klub. Srećom, sjeo sam u automobil nakon utakmice bez ikakvih problema - požalio se Streit.