Nogomet
0

Starčević: Ponosan sam na igru, ali samo u drugom poluvremenu

FENA
Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
Fudbaleri Krupe poraženi su danas na Tušnju od Slobode sa 2:1 čime su se Tuzlaci ekipi Slobodana Starčevića primakli na samo bod zaostatka. Trener Krupljana ne može biti zadovoljan rezultatom, ali može igrom svojih izabranika u drugom poluvremenu utakmice.

"Ako bih komentarisao samo drugo poluvrijeme onda ću reći da je bolja ekipa danas izgubila u Tuzli. Jako sam ponosan na svoje igrače u tom dijelu, ali utakmica se igra dva poluvremena. Slažem se da smo u prvom dijelu bili na 'raspustu, slavlju i veselju', jer su moji momci kroz 17 prethodnih kola napravili veliki podvig. Osvojili smo 30 bodova i zauzeli peto mjesto što ni najveći optimisti u Krupi, pa i u BiH nisu očekivali", rekao je trener Krupe Starčević.

Šef stručnog štaba Krupe kazao je da je igra njegovog tima u drugom poluvremenu protiv Slobode idealna osnova za još bolji rad i ljepšu atmosferu.

"Nastavit ćemo tako i ubuduće i uvjeren sam da će ljubitelji fudbala širom BiH uživati u našoj igri, a naš cilj je izlazak u Evropu", kazao je Starčević.