La Gazzetta dello Sport
0

Srpski navijači najavili nerede i u uzvratnoj utakmici

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Da novo sučeljavanje talijanske i srpske nogometne reprezentacije neće proći u miru obećao je srpski navijački dvojac u razgovoru za La Gazzetta dello Sport.

Podsjetimo da je utakmica eurokvalifikacija između nogometnih reprezentacija Italije i Srbije prekinuta u šestoj minuti jer su srpski huligani s tribina kišom petardi i baklji bombardirali teren. Sudija Craig Thomson procijenio je da je nastavak utakmice prerizičan za zdravlje nogometaša i svojih saradnika na terenu.

"Mi smo sretni što je susret prekinut. Nerede treba očekivati i vaša reprezentacija i navijači koji s njom dođu u Beograd. Uostalom, nakon ovoga što se dogodilo, što drugo i očekujete?"

"Znali smo kako će se u utorak sve završiti. Cilj je bio naš nogometni savez. Ljutiti smo na Karadžića jer je dao otkaz izborniku Antiću, našem idolu" kazao je dvojac.

Oglasio se i stanoviti Ivan Bogdanov, huligan koji se posebno istaknuo divljanjem i pravljenjem nereda na stadionu Luigi Ferraris u Genovi, a kojeg je identificirala policija po tetovažama.

"Imam vojničku prošlost u Srbiji koju volim. Protiv Italije nemam ništa, zamjerke se odnose na srpsku reprezentaciju", rekao je.