Nogomet
2

Škoti protiv Hrvatske s novim selektorom?

Totalsport
Craig Levein
Craig Levein
Izvršni direktor Škotskog nogometnog saveza (SFA) Stewart Regan potvrdio je da će u sljedećih nekoliko dana biti donesena odluka o tome hoće li Craig Levein ostati na klupi reprezentacije.

Posao škotskog selektora došao je u pitanje nakon vrlo slabog starta ove reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Škotska je u grupi A, zajedno s Hrvatskom, a u dosadašnje je četiri utakmice osvojila samo dva boda. Pritom je poražena u posljednja dva meča, u gostima kod Walesa (2-1) i Belgije (2-0). Protiv izabranika hrvatskog selektora Štimca Škoti će igrati tek sljedeće godine (7. juna i 15. oktobra), a moguće je da će ih u tim utakmicama voditi novi selektor.

"Odluku će donijeti Izvršni odbor. Sada nije trenutak za bilo kakve objave, sve će biti jasno u nekoliko sljedećih dana. Moramo sjesti sa selektorom i Izvršnim odborom i vidjeti što se dogodilo u nekoliko posljednjih utakmica, a posebno u zadnje dvije. Tek nakon toga ćemo odlučiti kojim ćemo smjerom. Svi smo razočarani što smo na začelju grupe, nadali smo se puno boljem startu", izjavio je Regan za BBC.