Humanitarna utakmica
0

Široki Brijeg i Dinamo odigrali bez golova

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Nogometaši Širokog Brijega i zagrebačkog Dinama odigrali su danas na stadionu "Pecara" u Širokom Brijegu međunarodnu prijateljsku utakmicu koja je završena rezultatom 0:0.

Ovaj humanitarno- nogometni spektakl podržalo je nekoliko hiljada gledalaca, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoć Humanitarnoj udruzi "Fra Mladen Hrkać".

U proteklih pet mjeseci svog djelovanja Udruga je pomogla više od 90 osoba sa zdravstvenim poteškoćama s područja BiH koje su boravile na liječenju u Zagrebu kroz različite oblike pomoći kao što su smještaj, prevoz, prehrana i administracija.

"Hvala vodstvu i predstavnicima NK Široki Brijeg što su prepoznali važnost i značaj Humanitarne udruge 'Fra Mladen Hrkać' te odlučili pomoći našim korisnicima u njihovoj borbi za život. Zahvaljujem i vodstvu i igračima GNK Dinamo Zagreb što su se uključili u ovu akciju. Ovo ne bi bilo moguće bez angažmana mnogobrojnih volontera koji su sudjelovali u organizaciji, kojima od srca zahvaljujem.

Iskreno hvala svim ljudima dobre volje koji su se odazvali ovoj akciji i još jednom pokazali da ćemo uvijek imati osjećaja za naše bližnje, koji se nalaze u teškim životnim situacijama", izjavio je predsjednik Udruge Ivan Soldo.