Nogomet
1

Simeone: Bio sam impresioniran radom Mourinha u Interu

Totalsport
Diego Simeone
Diego Simeone
I ove je sezone apsolutni hit, ne samo u španskom, već i u evropskom nogometu, madridski Atletico kojeg vodi argentinski strateg Diego Simeone.

U Primeri Atletico u stopu prati Barcelonu i te su dvije ekipe na samom vrhu s 46 osvojenih bodova. Pet manje ima trećeplasirani madridski Real.

Skupinu Lige prvaka Atletico je prošao bez problema skupivši pet pobjeda i jedan remi u šest utakmica, te će u osmini finala igrati protiv Milana.

Mnogi u svemu tome silno hvale Simeonea kojeg se već počelo uspoređivati s Joseom Mourinhom, pa čak i Alexom Fergusonom.

"Razlika u godinama je ogromna, kao što je i strašna razlika u rezultatima, trofejima... Moramo pričekati još mnogo godina za takve usporedbe. No, naravno da sam počašćen", rekao je Argentinac i nastavio:

"Volio bih ostati još dugo godina u Atleticu, kao što bi mi bila čast i trenirati Inter. Naravno da imam mnogo želja u ovom poslu, ali je ipak najbitnije da je fokus trenutno jedino na Atleticu".

Dotaknuo se Simeone još kratko Mourinha.

"On definitivno ima karizmu, a kada je posao u pitanju, ja sam ostao impresioniran njegovim radom u Interu", završio je Simeone.