Harry Redknapp
0

"Sezona nije gotova, možemo biti četvrti"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tottenhamov menadžer Harry Redknapp i dalje misli da će njegova ekipa i sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka, uprkos još jednom razočaravajućem ishodu u nizu.

Činilo se da će Spursi slaviti protiv West Bromwicha nakon što je Jermain Defoe postigao svoj stoti gol za sastav s White Hart Lanea, no sjajan dalekometni udarac Simona Coxa izjednačio je rezultat na konačnih 2-2. Peti je to remi u posljednjih šest utakmica za Tottenham koji sada na petom mjestu zaostaje bod za četvrtoplasiranim Manchester Cityjem koji ima i odigranu utakmicu manje i veće izglede da odbrani posljednje mjesto koje nudi izlet u Ligu prvaka.

Redknapp ne misli da je sve gotovo:

"Bit će teško, ali ima još dosta za igrati. Ali, teško mi je i shvatiti da svi govore kako moramo izboriti Ligu prvaka, a do ove sezone ekipe ju nikada nije igrala".

"Bog zna koliko je novca Manchester City potrošio da bi bio iznad nas na tabeli. Arsenal, Manchester United i Chelseu su tu gdje su i svake godine. Liverpool će ondje biti sljedeće. Četvrto mjesto nije lako ostvariti. Kako bilo, ova je sezona sjajna, a još uvijek traje".