Najava kola
0

Serie A: Kaka predvodi Milan

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U Italiji se ovog vikenda igraju dvoboji 30. kola nogometne Serije A. Milan će na San Siru dočekati pretposljednjeg Leccea.

Milan - Domaći bi sastav trebao predvoditi Brazilac Kaka, koji je vodio reprezentaciju Brazila u domaćoj pobjedi nad Peruom (3-0) ove srijede u dvoboju 12. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP.

  • Utakmica s Peruom pokazala je da sam zaliječio ozljedu. Od sada pa do kraja sezone želio bih u svakoj utakmici za Milan odigrati devedeset minuta - izjavio je Brazilac za La Gazzettu dello Sport.

Dok je bio s reprezentacijom u Južnoj Americi, Kaka je izjavio da se više oporavio u tjedan dana boravka u Brazilu nego u pet sedmica liječenja Italiji.

Inter - Nogometaši aktualnih prvaka u nedjelju gostuju u Udinama. Iako im se nastupajući za Brazil ozlijedio desni bočni branič Maicon, Josea Mourinha prate većinom dobre vijesti. Walter Samuel vraća se nakon suspenzije, dok su se Marco Materazzi, Ivan Cordoba, Nicolas Burdisso i Cristian Chivu oporavili od ozljeda. Portugalac će makar moći sastaviti obrambeni bedem bez krpanja.

Udinese - Prvake će Friuljani dočekati bez teže ozlijeđenog Antonija di Natalea, koji će najvjerojatnije propustiti ostatak sezone s ozlijeđenim ligamentima koljena. Udineseu također zbog suspenzija neće igrati napadač Alexis Sanchez i branič Maurizio Domizzi.

Roma - Francesco Totti nakon još jedne drame s hroničnom ozljedom koljena ipak bi trebao biti na raspolaganju treneru Rome Lucianu Spalettiju za domaći dvoboj protiv Bologne. U kadru su i veznjaci Simone Perotta i David Pizarro. Izvan stroja crnogorski je reprezentativac Mirko Vučinić (ozljeda leđa).

Napoli - Napolitanci će u Đenovi kod Sampdorije gostovati bez ponajboljeg nogometaša Ezequiela Lavezzija. Argentinski je reprezentativac ozlijedio bedreni mišić na treningu sastava Diega Maradone.