Nogomet
6

Sergio Ramos ostaje u Realu do 2020.

FENA
Sergio Ramos predvodit će kao kapetan ekipe Reala u sljedećoj sezoni, a prema produljenju postojećeg ugovora 29-godišnji španski nogometni reprezentativac trebao bi dres "kraljevskog kluba" nositi najmanje do ljeta 2020. godine.

Vijest je objavio Real Madrid na svom službenom internetskom portalu, a svečani potpis novog ugovora dogodit će se u ponedjeljak rano poslijepodne.

Za svoju produljenju petogodišnju vjernost madridskom klubu, pouzdani defanzivac bi mogao zarađivati i do 10 miliona eura po sezoni. U taj iznos uračunati su bonusi koje bi Ramos zaradio bude li Real osvajao trofeje kao što je to činio u sezoni 2013/14., kad je na Santigao Bernabeuu proslavljan deseti naslov europskog prvaka za koji je današnji kapetan momčadi imao velike zasluge, postigavši izjednačujući pogodak u sučevom vremenu finala protiv madridskog Atletica, nakon kojeg je Real u produžetku potpuno dotukao gradskog rivala.

Ovim dogovorom prekinute su i špekulacije o Ramosovom odlasku sa Santiago Bernabeua, gdje je proveo već punih deset sezona kao član prve momčadi.

Ramosa se dugo povezivalo s mogućim transferom u Manchester United, gdje je prema nekim špekulacijama trebao otići u paketu koji bi u Madrid doveo vratara Uniteda Davida De Geu.