Carlos Tevez
0

"Sebičan sam, znam da sam bio u ofsajdu"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadač argentinske nogometne reprezentacije Carlos Tevez javno je priznao da je bio svjestan činjenice da je vodeći gol Meksiku u osmini finala SP-a u Južnoj Africi (3-1 pobjeda Argentine) zabio iz ofsajda.

Usporene snimke jasno su pokazale grešku italijanskog suca Roberta Rosettija i njegovih pomoćnika koji nisu uočili zaleđe Teveza od gotovo metra. Grešku su uočili i meksički reprezentativci, ali uzaludni su bili njihovi prigovori na postignuti gol koji je kasnije usmjerio tijek utakmice.

"Na početku sam mislio da Rosetti kaže da nema gola, ali onda sam shvatio da je pokazao na centar i počeo sam slaviti i bio sam užasno sretan. Znam da sam bio u ofsajdu, znam da sam bio sebičan, ali sve dok suci kažu da je gol, onda je to u redu za mene i za ekipu", komentarisao je Tevez, koji je uvjeren da njegova ekipa može otići do kraja i osvojiti treći naslov svjetskog prvaka, nakon 1978. i 1986. godine.

"Ekipa raste iz utakmice u utakmicu, u svakoj smo utakmici sve jači, pobjeđujemo i to je najvažnije. Možemo osvojiti naslov", dodao je argentinski napadač.