The Sun
0

Scholes napušta Manchester United?

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Londonski dnevnik The Sun u današnjem je izdanju donio vijest kako bi nogometni veteran u redovima Manchester Uniteda Paul Scholes (35) mogao napustiti klub s Old Trafforda.

Iako je u redovima Uniteda proveo cijelu svoju karijeru (od 1994.), Scholesu ove sezone Alex Ferguson daje malu manju minutažu nego li je to bio slučaj prethodnih sezona, pa je tako odigrao tek devet od 14 dosadašnjih premierligaških utakmica, a u većini je počeo s klupe.

  • Osjećam da ne doprinosim klubu onako kako bih htio. Ne bih rekao da trenutno igram svoj najbolji nogomet. Uvijek mi je bilo draže kada sam igrao regularno i zabijao više golova. Sada je situacija drugačija, igram svake dvije ili tri sedmice i mogu se samo nadati da ću dobiti priliku – rekao je Scholes.

  • Ali moram razmišljati o svojoj budućnosti. Trenutno nisam baš siguran kako će se nastaviti razvijati moja karijera. Pričekat ću i vidjeti što će se događati do kraja sezone i onda donijeti odluku – dodao je engleski veznjak kojem ugovor istječe u junu sljedeće godine.

Scholesovi vapaji za većom minutažom su izgleda doprli do menadžera "crvenih vragova" Alexa Fergusona koji ga je uvrstio u prvih 11 na gostovanju kod West Hama na Upton Parku u utakmici 15. kola Premier lige.