Nogomet
0

Scholes: Moramo dobiti sve do kraja ako želimo naslov

Totalsport
Paul Scholes (Foto: AFP)
Paul Scholes (Foto: AFP)
Iskusni 37-godišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes vjeruje da tim s Old Trafforda može slaviti u svih 12 preostalih utakmica u Premiershipu.

Veterani Paul Scholes i Ryan Giggs, svojim su pogocima donijeli pobjedu "crvenim vragovima" na gostovanju kod Norwicha, a posebno je Scholes zadovoljan načinom na koji je ekipa reagirala nakon izjednačujućeg pogotka domaćina.

"Nama remi ne znači ništa posebno u ovakvoj situaciji i zato smo odmah krenuli svim snagama u napad. To je ono što najbolje radimo, a svjesni smo da ćemo za konačno slavlje vjerovatno morati dobiti svaku utakmicu do kraja sezone. Mislim da smo spremni za takav poduhvat", smatra Scholes koji je pohvalio i godinu dana starijeg velšanina Ryana Giggsa s kojim je donio gomilu trofeja na Old Trafford.

" Ryan je odigrao toliki broj utakmica za United i sama ta činjenica je velika stvar, a kada uzmete način na koji i danas igra i na koji nam je donio pobjedu upravo u 900. nastupu, shvaćate koliko je nevjerojatan igrač", rekao je Scholes.