Dobra atmosfera pred Cluj
0

Sarajevo spremno za Rumune

Piše: Edin Isanović
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis
Izabranici Mehmeda Janjoša večeras su na zelenoj površini ispred hotela Terme na Ilidži odradili posljednji trennig pred dvoboj četvrtog pretkola Evropske lige sa Clujom.

Igrači su u odličnoj atmosferi lagano trenirali pola sata i primjetna je velika želja za dobrim rezultatom. Za Sarajevo-x.com prvi strateg bordo tima je istakao:

"Klima unutar ekipe je je izvanredna. Svi znamo šta nas čeka sutra. Rumuni su izuzetno kvalitetan suparnik. Ono što mogu obećati jeste da će igrači dati sve što imaju u sebi za povoljan rezultat. Da li će to biti dovoljno, ostaje da vidimo. Zbog kartona ne mogu računati na Maksumića pa će mjesto u udarnoj postavi zauzeti Dudo. Svi ostali su spremni i maksimalno motivisani. Očekujem i podršku navijača koji su nas posjetili u ponedjeljak na treningu i obećali veliku podršku sa tribina. Zahvaljujem im se na svemu što su do sada uradili za nas“.

Uz Janjoša sa ekipom je radio i Emir Alihodžić, dok je drugi pomoćnik Almir Turković posmatrao trening Cluja. Nakon povratak sa najvećeg bh. stadiona za naš portal Turković je o Ruminima rekao sljedeće:

"Igramo sa suparnikom koji ima izvanredan tim. U to sam se uvjerio na treningu. Svi su nam govorili da agresijom lome suparnika svih 90 minuta. Zaista su me fascinirali. Mislim da trebamo igrati pametno, mudro i strpljivo. Uostalom na Koševu se ne trebamo nikoga bojati i uz podršku navijača možemo zabilježiti dobar rezultat“.