Nogomet
0

Santos: Neymar nije na prodaju

Totalsport
Neymar
Neymar
Brazilski nogometni klub Santos ne namjerava prodati svog najboljeg igrača, talentovanog 19-godišnjeg napadača Neymara, poručio je predsjednik kluba Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro.

Neymar je pomogao Santosu da se nedavno dokopa naslova južnoameričkog prvaka (Copa Libertadores), a sada se nalazi u sastavu brazilske reprezentacije na Copa Americi. Nedavno je baš Ribeiro istakao kako su Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City i Anži Mahačkala zainteresovani za transfer Neymara, te da su svi spomenuti klubovi spremni platiti 45 miliona eura odštete koliko stoji u klauzuli Neymarovog ugovora koji vrijedi do 2015. godine.

No, ovog puta predsjednik Santosa tvrdi da klub ne planira prodati svog darovitog igrača, već će ga nastojati zadržati "još nekoliko godina" u svojim redovima.

"S obzirom na kontinuirane špekulacije o Neymarovoj budućnosti domaće i međunarodne štampe, izjavljujem da on nije dostupan za prodaju. Neymar ima 'pupčanu vezu' s našim klubom, a dive mu se svi poklonici nogometa u Brazilu, neovisno o klupskoj pripadnosti. Odbit ćemo sve ponude za njega i nastojati ga zadržati u klubu još puno godina", poručio je Ribeiro.