Cristiano Ronaldo
0

"Samo nastojim pomoći timu"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
"Da nema mojih saigrača, ne bih postizao toliko golova. Sretan sam i motiviran, želim nastaviti s dobrim igrama i osvajati naslove s ovom ekipom", izjava je vodećeg strijelca španske Primere, Cristiana Ronalda.

"Hat-trickom" Villarrealu u utakmici 18. prvenstvenog kola, u pobjedi 4-2, Portugalac je stigao do 22. ligaškog pogotka u osamnaestoj utakmici.

"Trener Jose Mourinho zna na kojoj poziciji mogu biti od najveće koristi za tim. Sve što radim jest to da nastojim pomoći klubu na najbolji mogući način", dodao je Ronaldo osvrnuvši se na utakmicu u kojoj je njegova ekipa zaostajala 1-0 i 2-1.

"Reagirali smo na trenerove riječi s poluvremena. Utakmica je bila teška, Villarreal je odigrao dobro i stvarao šanse. Dvije su pretvorili u pogodak, a mi smo izjednačili do poluvremena, a potom u nastavku, uz pomoć navijača, zaigrali bolje."

Epitete za svog napadača nakon utakmice pronašao je i Mourinho:

"Cristiano me ostavlja bez riječi svojim izvedbama iz utakmice u utakmicu. Ne znam kako bih opisao njegove igre".

Osvrnuo se Realov šef struke i na povratnika Kaku: "Odigrao je sjajno, pomogao nam je fantastičnim golom slomiti izvrsni Villarreal. Njegov povratak na Bernabeu nije mogao biti bolji."