Hoffenheim
0

Salihović protiv trenera: "Ne trebamo više novih igrača"

Totalsport
Sejad Salihović
Sejad Salihović
Sebastian Rudy (20) treće je pojačanje Hoffenheimove nogometne ekipe u ovoj bundesligaškoj sezoni. Stigao je na insistiranje trenera Ralfa Rangnicka.

"Rudy može igrati na svim pozicijama u veznom redu i ima sve preduvjete da postane iznadprosječno dobar igrač u ligi", tvrdi šef struke u Hoffenheimu.

Njemački U21 reprezentativac stigao je iz Stuttgarta u kojem se kalio sedam godina. U Hoffenheimu ga novi saigrači neće dočekati raširenih ruku, piše njemački Bild koji citira Sejada Salihovića:

"Iskreno, teško će pronaći svoje mjesto u timu. Naravno da mu želim svako dobro, ali prvo će morati dokazati da je dovoljno dobar za naš sastav. Mišljenja sam da ne moramo više nikoga dovoditi, ne trebamo ni napadača."

Rangnick se u međuvremenu trudi pronaći još jednog ofanzivnog veznjaka kojeg bi doveo prije zaključenja ljetnog prelaznog roka za nogometaša. Salihović ne dijeli mišljenje svog trenera: "O pojačanjima odlučuje klub, pa ću reći samo ovo: Naša snaga je u tome što se već godinama poznajemo."