Jose Mourinho
0

"Sada smo mi u prednosti"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Portugalski trener Jose Mourinho mogao je likovati nakon pobjede 2-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Inter je bio bolji od nekadašnjeg sastava Portugalca, Chelseaja.

"Startali smo od 0-0, sada je 2-1. To bi trebalo značiti da smo u prednosti, zar ne", rekao je Mourinho za početak i potom nastavio: "Nemojte zaboraviti da je Inter u zadnje vrijeme uvijek gubio prvu utakmicu u Ligi prvaka. Od Valencije, Liverpoola i Manchester Uniteda. Sada smo dobili, imamo ofsajd u prvih 90 minuta, ali to je samo prvo poluvrijeme. Čeka nas rješenje i odluka o svemu na Stamford Bridgeu. Isto tako, ne zaboravite da smo dobili ekipu koja u zadnjih 14 utakmica Lige prvaka nije izgubila utakmicu."

Mourinho je nastavio: "Kontrolisali smo utakmicu. Znam da piše kako je Chelsea imao više udaraca, no osim prečke Drogbe i prilike Lamparda ne sjećam se neke prave šanse Chelseaja. Mi smo ih imali malo više od njih. Dolazak na Stamford Bridge će biti jako emotivan za mene, znam to jako dobro. No, tamo odlazim odraditi posao. Pobijediti."