Roberto Carlos
0

"S Ronaldom ću zajedno na SP!"

Totalsport
Roberto Carlos (Foto: Reuters)
Roberto Carlos (Foto: Reuters)
"Došao sam u Corinthians motivirati Ronalda da bismo zajedno izborili mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u JAR-u", izjavio je brazilski nogometaš Roberto Carlos (37)...

Svoje je pakleni plan donedavno lijevi bek Fenerbahçea objasnio novinarima brazilske TV-stanice Globo uoči početka priprema za novu nogometnu sezonu u Brazilu.

"Došao sam dati Ronaldu novo ohrabrenje. Želim da se više fokusira na nogomet, da pazi na kilograme i da se zabavlja cijeli dan. U svemu mu tome mogu jako puno pomoći. Želim ga motivirati jer, ko zna, možda na kraju odemo još zajedno na Svjetsko prvenstvo", rekao je omaleni igrač, koji je s Ronaldom igrao u Real Madridu, a zajedno su boje Brazila branili na Svjetskim prvenstvima 1998., 2002. i 2006. godine.

"U sljedećim se mjesecima svašta može dogoditi. Ne želim nikome zlo, ali u nogometu se nepredviđene stvari stalno događaju. Jako dobro znam da reprezentacija za Južnu Afriku nije sastavljena. Bit će kada svi kandidati sjednu u avion i odlete u Afriku."

"Siguran sam da će Ronaldo opet zabijati jako puno golova. Ja ću opet juriti lijevom stranom i pucati iz daljine. Pred nama je sada posao: idemo raditi, idemo igrati nogomet što bolje možemo. Možda zainteresiramo selektora Dungu. Ako ne, nema veze: gledat ću Brazil kod kuće uživajući u druženju s vlastitom djecom."