Nogomet
0

Roura: Sudija je bio loš, no Bayern je odigrao odličnu utakmicu

Totalsport
Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura pojavio se na konferenciji za novinare nakon teškog poraza na Allianz Areni od Bayerna (4-0), u sklopu prve polufinale utakmice Lige prvaka.

"Kada izgubite s tako velikom razlikom, osjećaj nije dobar. Bayern je odigrao sjajno i važno je da im čestitamo na tome", počeo je Roura, pa se osvrnuo na samu utakmicu.

"U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro, no u drugom smo u potpunosti pali. Pokušali smo biti što svježiji za susret, no na kraju smo izgledali slabo na travnjaku", veli Roura, koji je potom objasnio zašto je Barcelona napravila samo jednu zamjenu na utakmici u kojoj je ekipa igrala očajno.

"Nismo smatrali prikladnim ikoga zamijeniti. Svaki je igrač na travnjaku dao sve od sebe. Nemamo im što zamjeriti", rekao je pomoćnik Tita Vilanove, koji ne vjeruje u preokret za sedam dana, ali garantira da će ekipa ostaviti srce na terenu.

"Znamo da je gotovo nemoguće nadoknaditi ovakav zaostatak. No, dat ćemo sve od sebe i vidjeti gdje će nas to dovesti."

I Roura je bio suočen s pitanjem o sudiji utakmice, Mađaru Viktoru Kassaiju, koji je, prema mišljenju španske Marce, propustio poništiti prva tri pogotka bavarskog kluba.

"Sudija je bio jako loš. Donio je nekoliko neregularnih i dvojbenih odluka, ali to nije razlog našeg poraza. Činjenica je da je Bayern odigrao odličnu utakmicu", zaključio je Roura.