Nogomet
0

Roura: Još ne znamo hoće li Messi igrati protiv PSG-a

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AFP)
Lionel Messi (Foto: AFP)
Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura istaknuo je kako još uvijek nije poznato hoće li najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi moći igrati u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a u srijedu.

Podsjetimo, Argentinac je povrijedio bedreni mišić desne noge u pariskom meču protiv PSG-a (2-2). Iako je stigao postići pogodak, na poluvremenu je ostao u svlačionici. Prve su prognoze govorile o dužem izbivanju s terena, ali povreda ipak nije tako ozbiljna. Messi neće igrati u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mallorce, a hoće li biti spreman za PSG, još je uvijek otvoreno.

"Teško je reći. Vidjet ćemo u kakvom će stanju biti do srijede. Logično je da su za subotnju utakmicu šanse za njegov nastup male", poručio je Roura na konferenciji za novinare u petak.

Otkrio je i da će biti određenih promjena u timu za sudar protiv Mallorce, ali i dodao da to ne znači da je špansko prvenstvo palo u drugi plan.

"Jasno je da moramo pokušati pronaći ravnotežu s rotacijama. No, uvijek sam govorio, a i sada ponavljam, Primera nam je iznimno važna i potpuno smo koncentrirani na subotnji dvoboj".

Katalonci, podsjećamo, devet kola prije kraja prvenstva imaju 13 bodova prednosti pred braniteljem naslova Real Madridom.