Nogomet
0

Rosell: Guradiola će odlučiti treba li nam Neymar

Totalsport
Neymar (Foto: AFP)
Neymar (Foto: AFP)
Sandro Rosell, predsjednik nogometaša Barcelone, poručio je kako će odluku o eventualnom pokušaju dovođenju brazilske zvijezde Neymara na Nou Camp imati isključivo trener Pep Guardiola.

Barcelona je u nedjelju pobijedila Santos s 4-0 u finalu Svjetskoga klupskog prvenstva u Yokohami. Marca je izvijestila kako je nakon utakmice Santosov najveći as, 19-godišnji napadač brazilske reprezentacije Neymar, sugerirao Guardioli da ga dovede u Barcelonu, dok mu je čestitao na osvajanju naslova prvaka.

"Želim li potpisati Neymara? O tome će odlučiti trener Guardiola. Ja sam samo predsjednik", skromno je rekao Rosell.

"U svakom slučaju, Neymara ne valja suditi na bazi jedne utakmice. Mi smo o njemu stvorili sliku na osnovu mnogih utakmica. Smatramo da je odličan igrač. No, nismo pregovarali s njim, jer smo usredotočeni na ovu sezonu", istakao je Rosell.

Neymarov mogući prelazak u Barcelonu ili Real Madrid već duže vrijeme je predmet spekulacija i brojnih novinskih napisa. Neymar ugovor s brazilskim klubom ima do 2015. godine, a prošlog mjeseca je potpisao novi ugovor koji mu omogućuje bolje finansijske uvjete, ali i njegovom klubu veću zaradu u slučaju prodaje.