Nogomet
23

Ronaldo: Znam da ću s Realom produžiti ugovor

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Uprkos nagađanja kako bi mogao napustiti Santiago Bernabeu i skrasiti se u PSG-u ili se vratiti u Manchester United, portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo uvjeren je kako će produžiti ugovor s Real Madridom.

Ronaldo je 2009. godine prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid uz odštetu od 94 miliona eura, što je još uvijek rekordan transfer u svjetskom nogometu. Ugovor s "kraljevima" vrijedi mu do juna 2015. godine.

Ove sezone je Ronaldo u 55 nastupa za svoj klub zabio 55 golova. No, činjenica da Real Madrid nije osvojio niti jedan trofej u sezoni, te izvještaji o podjelama unutar svlačionice, pojačali su glasine kako bi Ronaldo mogao zatražiti transfer ovoga ljeta. Portugalski 28-godišnji napadač tvrdi da će ubrzo produžiti ugovor s Realom.

"Osjećam se dobro, hladnokrvan sam i ne zamaram se s time. Znam da ću s klubom uskoro dogovoriti produženje ugovora", rekao je Ronaldo, koji je odbio komentirati izjavu svog sunarodnjaka Josea Mourinha, donedavnog trenera Real Madrida, kako se nije dobro nosio s kritikama.