Brazilski kup
0

Ronaldo zamalo zaradio frakturu gležnja

Totalsport
Brazilski nogometaš Ronaldo (32) napustio je krajem prvog poluvremena dvoboj osmine finala Brazilskog kupa između njegova Corinthiansa i Atletico Paranaensea u Parani.

Daleko više od poraza u prvom dvoboju 3-2, trenera kluba Mana Menezesa zabrinula je povreda iskusnog napadača, koji je krajem prvog poluvremena stradao u dvoboju s odbrambenim igračem domaćih Marcelom Azevedom.

Nakon primljenog udarca Ronaldo nije mogao nastaviti utakmicu. Doktori su posumnjali u frakturu gležnja, ali su rentgenske snimke iste večeri pokazale da do nje srećom nije došlo. Liječnik Corinthiansa Paulo de Faria izjavio je čak da bi Ronaldo treneru mogao biti na raspolaganju već za nedjeljni uzvratni dvoboj finala prvenstva Sao Paulo, u kojemu “korinćani” na svom stadionu dočekuju Santosa nakon što su u prvom dvoboju pobijedili 3-1.

  • Ronalda je jako boljelo pa smo posumnjali u najgore. U ovom trenutku stvari izgledaju obećavajuće - istaknuo je De Faria.

Atletico je pred svojom publikom poveo 3-0 i Corinthiansu je prijetio težak poraz. Nade za prolaz u četvrtfinale gosti su zadržali kasnim pogocima Cristiana (86. minuta) i Dentinha (90.).

Brazilski nogometni kup, osmina finala, prva utakmica:

Atletico Paranaense – Corinthians 3-2