Nogomet
0

Ronaldo zabranio Fergusonu dolazak u kamp

Sarajevo-x.com
Cristiano Ronaldo svakodnevno puni redove sportskih novina, a danas svi pišu o tome kako se odbio sastati sa menadžerom svog trenutnog kluba Sir Alexom Fergusonom u kampu portugalskih reprezentativaca u Švicarskoj.

Ferguson je, naime, bio spreman skratiti svoj odmor u Francuskoj kako bi pokušao uvjeriti svog najboljeg igrača da ostane na Old Traffordu. Dolazak mu je čak dopustio selektor portugalske reprezentacije Luiz Felipe Scolari, ukoliko krilo Manchester Uniteda pristane.

Međutim, Ronaldo je navodno kazao svojim kolegama kako Fergie nije dobrodošao, što će svakako jo više ugroziti njihov već napet odnos.

Ferguson sada vjerovatno neće ni otputovati u Švicarsku.

"Scolari je veoma osjetljiv čovjek. On želi da Ronaldo bude smiren kako bi mogao što bolje igrati za Portugal. U normalnim okolnostima ne bi dozvolio menadžeru jednog nogometnog kluba da dođe u kamp, ali njemu je ipak stalo do igrača. Ako Ronaldo želi vidjeti Fergusona, Scolari će mu to i dozvoliti, jer želi da se ova situacija konačno okonča", otkrio je izvor iz kampa Portugalaca za Daily Mail.