Real Madrid
0

Ronaldo: Spremni smo za početak Primere

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Još uvijek Cristiano Ronaldo ne briljira u dresu svog novog kluba, Real Madrida. No, Madriđani izgledaju dobro. Pobijedili su Rosenborg 4-0 u generalnoj probi uoči početka sezone.
  • Osjećamo se ugodno i smireno, sasvim spremni za početak prvenstva – izjavio je Portugalac novinarima nakon dvoboja za Trofej Santiaga Bernabeua, u kojem su Norvežani poslužili kao zamjena za Milan.

  • Naš je cilj pobjeđivati iz utakmice u utakmicu. No, moramo biti strpljivi i ići korak po korak. Ekipa je spremna, a pobjedničku formu gradimo malo pomalo uvijek razmišlljajući pozitivno – dodao je.

Za Real je ovaj put dva gola zabio ubojiti Francuz Benzema, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Lassana Diarra i Raul. Zašto ponovno nije zabio Ronaldo objasnio je čileanski trener Madriđana Manuel Pellegrini.

  • Tokom priprema jako smo puno radili, a Cristiano se uz to morao nositi s velikim promjenama – novom zemljom, novom kulturom, novim stilom igre... Za adaptaciju treba vremena. Mislim da će biti u dobroj formi za početak Primere.