Nogomet
0

Ronaldo: Razočaran sam igrom Brazilaca

Totalsport
Ronaldo (Foto: EPA)
Ronaldo (Foto: EPA)
Kritičarima brazilske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu priključio se i legendarni napadač Ronaldo. Iako je Brazil dogurao do četvrtfinala, Ronaldo podvlači da ekipa Luisa Felipea Scolarija ne igra dobro.

"Čekamo na dobru igru Brazila. Ne igramo dobro i razočaran sam s prve četiri utakmice. Mislim da će (Scolari) morati nešto mijenjati. Ne znam šta", rekao je Ronaldo, strijelac 15 golova na svjetskim prvenstvima.

Napadači brazilske reprezentacije Fred i Jo zabili su tek jedan od osam brazilskih golova ukupno, a Ronaldo im je poručio.

"Ne igraju dobro. Nema tu tajni, a moj savjet im je da puno trče. Ali nije lako igrati na poziciji devetke, čak i ako imaš Neymara uza sebe", istakao je.

Onda je bivši napadač Barcelone i Real Madrida komentirao najveću zvijezdu brazilske reprezentacije, 22-godišnjeg Neymara.

"Gledam Neymara i ne mislim da on zapravo razmišlja o pritisku. On je jako miran, jako opušten. On je poput djeteta i razmišlja samo o tome da igra dobro i postiže golove, čak i ako je pritisak tako velik. On je ok i može se s time nositi jako dobro", pohvalio ga je.

O očekivanjima u velikom finalu 13. jula poručio je da se nada dueleu Brazil - Argentina.