Nogomet
0

Ronaldo o Mourinhu: Neke stvari u životu ne zaslužuju komentar

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo se suzdržao od odgovora na provokacije bivšeg trenera Josea Mourinha.

Podsjetimo, menadžer Chelseaja je prije nekoliko dana izjavio kako je, dok je bio pomoćnik u Barceloni, trenirao "pravog, brazilskog Ronalda, a ne ovog Cristiana". Još je jednom na taj način dao do znanja da se od sunarodnjaka nije rastao na lijep način, ali Ronaldo nije želio upasti u zamku verbalnog rata s bivšim trenerom.

"Postoje neke stvari u životu koje ne zaslužuju komentar. Ovo je jedna od takvih stvari. Uvijek poštujem svoje trenere i nastojim naučiti nešto od njih. U Portugalu postoji izreka 'Ne pljujem u tanjur iz kojega jedem'. Toga se želim držati. Radije ću se pokušati sjećati pozitivnih stvari o Mourinhu", naglasio je Ronaldo na konferenciji za novinare uoči finala International Champions Cupa u kojem će Real u srijedu u Miamiju igrati upravo protiv Mourinhovog Chelseaja.

Iz druge Ronaldove izjave se ipak može iščitati da je danas puno sretniji nego tokom Mourinhovog boravka u Madridu. Na pitanje o novom treneru Carlu Ancelottiju, odgovorio je:

"Iznimno smo sretni s novim trenerom. Treniramo dobro i nadamo se najboljem mogućem startu u novu sezonu. Carlo je iznimno ljubazan prema igračima što nam svima odgovara. Jednostavno je sjajan trener i želimo učiti od njega".