Prema Unitedu osjeća ljubav
1

Ronaldo: Nije moj ugovor najvažnija stvar u ovom trenutku

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Nakon jutarnjeg treninga konferenciji za novinare u Real Madridu prisustvovao je i najbolji nogometaš Kraljevskog kluba Cristiano Ronaldo. Na dnevnom redu su bile mnoge neugodne teme, ali Portugalac se iz svega diplomatski izvukao.

Za početak je morao komentirati glasine da ne želi produžiti ugovor koji mu istječe 2015. godine.

"O tome je već dosta rečeno. Ne želim više o tome govoriti, nije to najvažnija stvar u ovom trenutku. Najvažnije je da pobijedimo u sljedećim utakmicama. Borimo se za naslove u prvenstvu, u Kupu kralja i u Ligi prvaka i dok sve ne završi, moj ugovor nije važan. Bitno je da se držimo zajedno", poručio je najskuplji nogometaš u historiji.

O glasinama da se želi vratiti u Manchester United protiv kojeg će Real igrati u osmini finala Lige prvaka dodao je:

"Prema Manchester Unitedu osjećam veliko prijateljstvo i ljubav. To je klub koji je uveliko obilježio moju karijeru. Tamo imam puno prijatelja i ljudi koje nosim u srcu. No, sada branim boje Real Madrida. Pomalo sam tužan što ću morati igrati protiv Uniteda, ali želim pobijediti, postići gol i pružiti najbolje od sebe."

Nije Ronaldo mogao izbjeći ni pitanje o navodnom odlasku Realovog trenera Josea Mourinha na kraju aktuelne sezone.

"Ne znam. Ovisit će o situaciji u klubu. Volio bih da ostane jer je on najbolji trener za klub. Mislim da će ostati, ali svako odlučuje sam o svojoj budućnosti."

Progovorio je Portugalac i o seljenju klupske ikone Ikera Casillasa na klupu za rezerve u nedavnom dvoboju protiv Malage.

"U nogometu me ništa ne može iznenaditi. Radi se o trenerovoj odluci koju moramo poštovati. Trener je glavni i odgovara za rezultate."