Liga prvaka
0

Ronaldo i Ferguson: Bio je to fantastičan gol!

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson i njegova zvijezda Cristiano Ronaldo zajednički su se divili Portugalčevu golu na Dragau, kojim su Englezi prošli u polufinale Lige prvaka.

Ronaldo je u šestoj minuti utakmice postigao krasan zgoditak s 35 metara udaljenosti, malo iskosa s desne strane, u desni gornji kut Portova vratara Heltona. Tim je golom engleska momčad pobijedila portugalske prvake 1-0 i izborila polufinalni ogled s Arsenalom.

  • Ova će nam pobjeda dati mnogo samopouzdanja. Zadnjih pet utakmica nismo odigrali dobro i nadam se da će ovo sve promijeniti - izjavio je ponosni strijelac, kojem je domaća publika fućkala većim dijelom dvoboja.

  • Čim mi je Anderson dao loptu, odlučio sam se okrenuti i uputiti udarac. Zabio sam fantastičan gol - dodao je Ronaldo u kamere Sky Sportsa, dok se Sir Alex nadovezao:

  • Bio je to čudesan gol, fantastičan udarac. Ronaldo je iznenadio njihova golmana, koji nije imao šanse.

Trener evropskih, svjetskih i engleskih prvaka ipak je posebno izdvojio svoj stoperski tandem Rio Ferdinand - Nemanja Vidić.

  • Odigrali su stvarno dobro. Pokazivali smo iznimnu koncentraciju u posljednjem redu odlično se braneći. Nisam viđao opasne situacije pred našim golom. U potpunosti smo kontrolirali situaciju. To je njihova zasluga.

A o polufinalnom okršaju s Arsenalom Ferguson kaže:

  • Bit će to sjajan polufinale. Bit će i tu jako dobrog nogometa - misli Ferguson, dok Ronaldo kaže:

  • Arsenal igra fantastičan nogomet. Bit će to neizvjestan dvoboj, obzirom da se jako dobro poznajemo. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će otići u finale.