Nogomet
0

Ronaldo bez problema izdržao žestok trening

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: EPA)
Cristiano Ronaldo (Foto: EPA)
Cristiano Ronaldo sve je bliže povratku na teren i čini se kako bi mogao biti spreman za prvi susret protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka koji je na rasporedu u srijedu u Madridu.

Ronaldo je nakon pobjede u finalu Kupa kralja protiv Barcelone, u kojoj nije učestvovao, izjavio kako se nada da će biti spreman za prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Bavaraca i čini sve da se nađe na terenu.

Madridski Real je putem svoje službene stranice potvrdio kako je Ronaldo odradio žestok trening bez ikakvih problema, a osim njega, trenirali su i Sergio Ramos i Marcelo.

"Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos odradili su intenzivan trening u Ciudad Real Madrid centru, dok je ostatak ekipe imao slobodan dan. Portugalac je trenirao intenzivno s loptom i bez nje, a u treningu su sudjelovali i Marcelo i Casemiro. Sergio Ramos i Casemiro radili su na fizičkoj pripremljenosti, a Ramos je ujedno odradio i dio treninga s loptom. Marcelo je također bio na travi dok su teretanu koristili Pepe i Arbeloa", izvijestili su Madriđani.