Nogomet
0

Ronaldinhu klupa protiv Marseillea?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Trener Milana Leonardo i potpredsjednik Adriano Galliani izgubili su strpljenje kada je Ronaldinhova forma u pitanju, te su nagovijestili njegov ostanak na klupi za vrijeme utakmice na Velodromeu u nogometnoj Ligi prvaka.
  • Kada je u dobroj formi, kada ima želju za igrom i kada se ponaša na prikladan način, onda je Ronaldinho izuzetno važan za ovu momčad - upakiranu kritiku uputio je Leonardo brazilskoj zvijezdi momčadi koja je u subotu remizirala kod Livorna odigravši 0-0 u trećem kolu Serije A.

Prema napisima u talijanskim medijima u Milanovoj igri došlo je do promjene na bolje u drugom poluvremenu nakon što je Leonardo poslao Ronaldinha na klupu.

  • Vidio sam dva različita poluvremena. Mnogo bolje bilo je ono drugo u kojem smo imali priliku za pobjedu. U uvodnom dijelu nismo imali niti pravih prilika niti smo igrali napadački - dodao je Galliani, što bi moglo sugerirati  izostavljanje Ronaldinha iz početne momčadi 15. septembra kada prvi meč skupine C Lige prvaka otvore Marseille i Milan.