Nogomet
0

Ronaldinho opet viđen u sitnim noćnim satima u gradu

Totalsport
Brazilski nogometni as Ronaldinho često se tijekom karijere sudarao s kritikama zbog noćnih izlazaka kojih se, očito, ne kani odreći...

Ronaldinho je, prema izvještajima, viđen kako napušta jedan bar u Milanu u noći s četvrtka na petak u dva sata ujutro. Dogodilo se to nakon što se vratio s prijateljske utakmice u Dohi, u kojoj je, nakon dužeg vremena, zaigrao za brazilsku vrstu, koju je golom Lionela Messija u sudačkoj nadoknadi pobijedila Argentina s 1-0...

- To svakako nije vrijeme u koje bi profesionalni sportaš trebao biti budan – kritizirao je svog igrača trener AC Milana Massimiliano Allegri.

Iako se Ronaldinho u potpunosti oporavio od ozljede bedrenog mišića, nije zaigrao prošlog tjedna za svoj klub u gradskom derbiju protiv Intera i pobjedi ''rossonera'' 1-0. Vrlo je lako da bi u subotnjoj utakmici 13. kola Serije A protiv Fiorentine, koju Milan dočekuje kao lider na ljestvici s 26 bodova, Brazilac opet mogao sjediti na klupi.

Na upit o Ronaldinhovom noćnom izlasku, odnosno hoće li Brazilac biti kažnjen, Milanov dopredsjednik Adriano Galliani odbrusio je novinarima:

- To se vas ne tiče! Rješavat ćemo to pitanje unutar kluba.