Leonardo
0

'Ronaldinho na treninzima radi briljantne stvari'

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Unatoč silnim riječima hvale koje je u smjeru Ronaldinha uputio predsjednik Milana Silvio Berlusconi, trener tog talijanskog nogometnog prvoligaša Leonardo inzistira na dokazu Brazilčeve vrijednosti...

Igrama u Barceloni Ronaldinho je zavrijedio epitet i nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša, međutim, od kada je lani stigao u Milan, još uvijek se čeka njegov pravi podsjetnik na vrijednost.

Stoga i Leonardo poručuje:

  • Ne radi se ovdje o zaljubljenosti u Dinha, jednostavno predsjednik i ja drugačije gledamo na stvari. Ja pratim Ronaldinha svakim danom na treninzima i vidim da ponekada čini briljantne stvari. Isto to će morati raditi i na utakmicama - veli Leonardo, koji je spreman pustiti Massima Odda iz kluba ukoliko stigne ponuda koja bi odgovarala čelnim ljudima Milana:

  • Kao i ostalima, i njemu sam jasno dao do znanja kako stvari stoje. Poručio sam mu da je slobodan otići pronađe li za sebe bolje rješenje.

Inače, Leonardo i ostatak stručnog stožera kluba sa San Sira i dalje rade na transferu koji bi u klub doveo zvučno pojačanje. Jer, prema riječima trenera, do 1. septembra, do kada traje prijelazni rok, potrebno je dodatno ojačati momčad za ispite u Seriji A.