Mano Menezes
0

"Ronaldinho je zaslužio poziv u reprezentaciju"

Totalsport
Mano Menezes
Mano Menezes
"Ronaldinho je zaslužio ponovni poziv u brazilsku reprezentaciju, ali od njega tražimo visoke standarde", poručio je selektor brazilske nogometne reprezentacije Mano Menezes.

Nakon godinu i pol dana pauze, Ronaldinho će opet zaigrati za Brazil, jer mu je selektor Mano Menezes uručio poziv za prijateljski ogled koji će Brazilci s Argentinom odigrati 17. novembra u Dohi.

"Nakon analize svega dosada učinjenog, shvatili smo da možemo opet razmišljati o Ronaldinhu, koji je u dobroj formi, a treba nam takav igrač na takvoj poziciji. On će sa svojim iskustvom donijeti kvalitetu u našu reprezentaciju. No, smatram da nije pošteno vrednovati učinak bilo kojeg igrača na osnovi samo jedne utakmice. Ipak, utakmica protiv Argentine bit će važnija za Ronaldinha nego za ostale naše reprezentativce. Dakako, ne možemo od njega očekivati da riješi sve naše probleme u igri. No, od njega će se puno očekivati jer je on iznadprosječni, vrhunski igrač", objasnio je svoje stavove Menezes, te dodao:

"Ronaldinhu sam već objasnio da njegov učinak nećemo vrednovati kroz usporedbu s učinkom ostalih igrača, već kroz usporedbu s njime samime kakvim znamo da može biti. A mi smatramo da je u pitanju jedan od najboljih igrača na svijetu".