Sir Alex Ferguson
0

Ronalda smo uzeli tek kad nas je Ronaldinho odbio

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Da je kojim slučajem Ronaldinho, a pregovori su bili u toku, pristao doći u Manchester United, Cristiano Ronaldo možda ne bi bio nogometaš "crvenih vragova".

Priznao je to menadžer engleskih prvaka Sir Alex Ferguson u čijem je sastavu Portugalac zaslužio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

  • Mislio sam da smo postigli dogovor, međutim, kada sam odletio u Pariz na razgovor s njime, vratnice su se nekako pomaknule - slikovit je bio Ferguson.

  • Njegovi su mi se ljudi požalili kako im se čini da dogovor nije jednak onome o čemu smo ranije razgovarali. Sljedeće čega se sjećam jest da je bio u Barceloni istog tog dana. U tim smo trenucima bili silno razočarani, ali smo istoga ljeta potpisali Cristiana Ronalda, što vjerojatno ne bismo da je došao Ronaldinho - dodao je.

  • Sada kada je on otišao mogu reći da će nam njegovi pogoci nedostajati, no pronaći ćemo ih u drugačijoj taktici - zaključio je Ferguson priču o svom bivšem igraču, danas najskupljem nogometašu svijeta (94 miliona eura) u dresu Real Madrida.