Novi menadžer kombinovao
1

Rodgers remizirao u debiju na klupi Liverpoola

Totalsport
Detalj sa susreta Toronto - Liverpool (Foto: AFP)
Detalj sa susreta Toronto - Liverpool (Foto: AFP)
Nogometaši Liverpoola u prvom nastupu pod vodstvom menadžera Brendana Rodgersa odigrali su 1-1 kod kanadskog Toronta u prvoj utakmici svoje američke turneje...

Desetak minuta nakon što je Toronto poveo preko Quincyja Amarikwe, Liverpool je poravnao pogotkom Adama Morgana u 69. minuti susreta. Važna informacija za navijače "redsa" je i povratak na teren brazilskog veznjaka Lucasa Leive koji je od novembra prošle godine izbivao zbog teže povrede lijevog koljena. On je u 75. minuti zamijenio Krisztiana Adorjana.

Kanadsku ekipu u dvoboju odigranom pred više od 33.000 gledatelja u Rogers Centru u Torontu predvodio je bivši njemački reprezentativac Torsten Frings, dok je Brendan Rodgers u dva poluvremena postavio dvije različite ekipe s nekoliko mladih i nekoliko iskusnih nogometaša. No, također treba istaknuti da je u Torontu Liverpool nastupio bez kapitena Stevena Gerrarda, te Andyja Carrolla i Glena Johnsona.

U srijedu će Liverpool odraditi i drugu pripremnu utakmicu na sjevernoameričkom kontinentu. Na stadionu bejzbolske ekipe Red Soxa u Bostonu očekuje ih meč s talijanskom Romom, dok će u subotu odmjeriti snage s premijerligaškim rivalom Tottenhamom.

Pripremna utakmica:

Toronto – Liverpool 1-1 (Amarikwa 58 / Morgan 69)