Nogomet
0

Robinho zove Teveza u Manchester City

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Robinho, brazilski 25-godišnji nogometni reprezentativac, izjavio je za The Sun kako mu je želja zaigrati u tandemu s argentinskim napadačem Manchester Uniteda Carlosom Tevezom (25).

"Nadam se da će moj klub pokušati dovesti Teveza. On bi definitivno sa mnom u tandemu upotpunio napad Manchester Cityja", rekao je Robinho.

"Bilo bi mi pravo zadovoljstvo igrati s Carlosom. On je jedan od najboljih nogometaša na svijetu i bila bi šteta da ne igra više nego li je to slučaj u njegovom sadašnjem klubu. Uvjeren sam da bismo nas dvojica činili ubojiti tandem. Tevez je brz, borben i ima sjajnu tehniku", nastavio je brazilski reprezentativac s hvalospjevima na Tevezov račun.

Robinho je prošle godine bio u moćnom Real Madridu, gdje je imao dobar status, ali se odlučio za odlazak u prosječni engleski klub Manchester City, koji je preko noći postao gigant zbog dolaska Abu Dhabi United Groupa na vlasničko mjesto u klubu. Međutim pored Robinha i nedavno Garetha Barryja, City nije doveo neka veća imena, što je nedavno izazvalo javni revolt kod Brazilca, koji je čak spominjao i moguće napuštanje kluba.

"Ova sezona nije bila naša najbolja, ali ne žalim odluku koju sam donio prije godinu dana. U sljedećoj sezoni navijači od nas mogu definitivno očekivati borbu za vodeće pozicije na ljestvici. Ako Carlos dođe u klub i ako uprava dovede još dva ili tri pojačanja njegove kvalitete, tada možemo biti u borbi za velike naslove."