Ništa od prelaska u Barcelonu
0

Robinho: 'Ostajem u Manchester Cityju'

Totalsport
Brazilski nogometni reprezentativac i napadač Manchester Cityja Robinho tvrdi da u naklapanjima kako će ove zime preseliti u redove Barcelone nema istine.

Neki su izvještaji sugerirali da bi se čelnici Barcelone i Manchester Cityja trebali sastati vrlo brzo kako bi se dogovarali oko transfera 25-godišnjeg napadača na Camp Nou. Robinho tvrdi da njegov odlazak iz engleskog prvoligaša nije aktealna tema.

  • Ljudi svašta pričaju, ali ja sam vrlo sretan u Manchester Cityju. Jedino što me zanima jeste moj što brži povratak na teren – izjavio je Robinho, koji je bio osam sedmica izvan pogona zbog povrede gležnja.

Robinho se nalazi u taboru brazilske reprezentacije koja će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Engleske u Dohi. Brazil će nakon toga sljedeće sedmice igrati i protiv Omana, a u Manchester Cityju su ljutito reagirali kada su načuli da bi Robinho mogao zaigrati u jednoj od te dvije utakmice, iako praktički uopće nije trenirao gotovo dva mjeseca.

  • Ne želim biti u središtu diskusije između dvije strane. Dobio sam poziv od Brazila, stoga je moja dužnost bila da se na isti odazovem – kratko je prokomentirao Robinho.