Nogomet
1

Robben: Forma je nevažna, Manchester United će biti težak protivnik

Totalsport
Arjen Robben (Foto: AFP)
Arjen Robben (Foto: AFP)
Arjen Robben s dosta opreza prilazi dvoboju Bayerna i Manchester Uniteda i očekuje težak posao. Nizozemac tvrdi kako je aktuelna forma u četvrtfinalu Lige prvaka irelevantna.

Bez obzira što Manchester United ove sezone ne igra dobro, a Bayern je projurio njemačkim prvenstvom i rekordno brzo odbranio naslov prvaka, Arjen Robben ne očekuje nimalo lagan posao u četvrtfinalu Lige prvaka.

"U ovakvim dvobojima forma uopće ne igra nikakvu ulogu. U osmini finala United je izgubio 2-0 u Grčkoj, a zatim je na Old Traffordu bio bolji s 3-0, moramo svakako biti oprezni. U medijima i u javnosti konsenzus je da United nije u dobroj formi, ali on je u četvrtfinalu Lige prvaka. Uopće ne razmišljam o formi i očekujem teške susrete. Moramo biti na vrhuncu ako mislimo proći dalje", rekao je Robben za Bayernovu stranicu.

Moyesova ekipa bit će oslabljena neigranjem Robina van Persieja, ali Robben tvrdi kako United ima dovoljno kvalitetnih i opasnih napadača.

"Kratko sam razgovarao s Robinom nakon žrijeba i šteta je što neće moći igrati kao što je šteta i što mi nećemo imati Thiaga Alcantaru. Naravno, Robin je vrhunski igrač, ali United ima još Rooneya, Welbecka, Nanija, Valenciju, sasvim dovoljno kvalitetnih opcija u vrhu napada", tvrdi Robben.