Nogometaš se predaje?
0

Ribery u problemima: Bayern me ne želi pustiti

Totalsport
Foto: AFP/DDP/File
Foto: AFP/DDP/File
Velika želja Real Madrida, ali još uvijek veznjak minhenskog Bayerna, Francuz Franck Ribery sve se više predaje u borbi da promijeni klub.

Francuska 26-godišnja zvijezda i sama osluškuje priče vezane uz svoju budućnost, no nakon što je otkriveno da su u Bayernu prije dvadesetak dana odbili 80 miliona eura tešku ponudu Reala, Riberyju je postalo jasno da će u nadolazećoj sezoni napadati tron Bundeslige.

Ipak, nije odveć zainteresiran s medijima o tome pričati:

  • Ljudi govore o mojoj budućnosti, lično nisam raspoložen o tome diskutirati. Pojedinici su pod velikim pritiskom, muči ih što sa mnom. Mene to ne mori, ja se osjećam dobro. Bayern me ne želi pustiti, vezani su uz mene. Vole me, a ja sam im zahvalan što su nedavno stali u moju odbranu nakon što me gospodin Franz Beckenbauer napao.

U nedjelju je Beckenbauer, formalni predsjednik minhenskog Bayerna, osuo paljbu po Riberyju. Podsjetimo, tada je kazao kako je “Riberyja baš briga za Bayern” i čudio se zbog čega netko potpisuje ugovor na četiri godine, a u klubu nije voljan toliko ostati.

  • Napustim li ikada Bayern želio bih to učiniti pod dobrim uvjetima za klub. Uvijek sam se profesionalno ponašao, na i izvan terena, i to se nije promijenilo. Ostao sam jednak kakav sam i bio - zaključio je Francuz.