Nogomet
0

Ribery: "Koji to igrač ne bi želio u Barcelonu?"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
FC Barcelona može istog trenutka upisati Franca Riberyja među vlastitu vojsku članova-navijača (socios). S njim u momčadi, naime, do daljnjeg ne može računati.

Francuski je nogometaš u izjavi za minhenski bulevarski dnevnik TZ kazao da obožava način na koji igra Barcelona, ali da nema namjeru ovog ljeta napuštati klub iz Bavarske.

Rekao je to nakon što su ga pitali o temama razgovora s Thierryjem Henryjem, s kojim se nakon utakmice Lige prvaka u Münchenu zadržao u podužem ugodnom čavrljanju.

  • Rekao sam mu samo da sad razumijem zašto je potpisao za Barcelonu i zašto se u timom s Nou Campa osjeća tako ugodno. To je sve - rekao je Bayernov 26-godišnji francuski ofanzivni veznjak, strijelac jedinog gola za Bayern u 1-1 remiju s Barçom na Allianz Areni, upitavši potom:

  • Koji to nogometaš, molim vas, ne bi želio igrati nogomet u ovoj ekipi Barcelone?

Ipak, dodao je u nastavku, njegove su ambicije i dalje striktno pozicionirane za Bayern.

  • Puno je još toga preda mnom za postići s Bayernom. Ova ekipa ima veliki prostor za napredak. Kad se dva ili tri igrača povrijede, nastaje nam veliki problem. Sve dok je tako, naše pariranje najboljim evropskim klubovima bit će za nas preteška zadaća.