Pred susret sa Ganom
0

Reprezentacija BiH okupila se u Sarajevu

FENA
Foto: Fotoservis
Foto: Fotoservis
Nogomtena reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas na Ilidži, uoči prijateljske utakmice sa selekcijom Gane, koja će se 3. marta igrati na Koševu. Selektor Safet Sušić za ovaj susret pozvao je 20 igrača, od kojih je većina doputovala u Sarajevo. Nakon okupljanja novi selektor odžao je sastanak na kojem se upoznao sa igračima.

Kako je najavljeno prvi trening, zakazan danas u popodnevnim satima u Hrasnici, propustit će Zvjezdan Misimović i Zlatan Muslimović, koji će se ekipi priključiti večeras.

Drugi trening bit će obavljen u uotrak na stadionu Grbavica.

Susret BiH - Gana igrat će se u srijedu u 17,30 sati.

Pored susreta sa Ganom, učesnikom predstojećeg Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, reprezentacija BiH će u prvoj polovini ove godine u gostima odigrati još dvije prijateljske utakmice, 29. maja sa Švedskom i 3. juna sa Njemačkom.

Boje BiH u susretu s Ganom braniće: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Boris Pandža, Džemal Berberović, Zvjezdan Misimović, Samir Muratović, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Vedad Ibišević, Admir Vladavić, Ermin Zec, Senijad Ibričić.