Nogomet
0

Reina: Posudili su me Napoliju, a da me nisu ništa pitali

Totalsport
Pepe Reina
Pepe Reina
Španski golman Pepe Reina, kojeg je Liverpool prije nekoliko dana posudio Napoliju, u otvorenom je pismu navijačima Redsa poručio kako nije želio napustiti Anfield.

Iskusni nogometaš, koji je u Liverpool došao 2005. iz Villarreala, otkrio je kako je želio produžiti ugovor i kako ga niko nije ništa pitao prije nego što je posudba dogovorena.

"Iako to nije bila moja odluka, prihvatio sam odlazak. No, ako zbog nečega žalim, onda je to zbog načina na koji sam otišao. Prirodno je da sam razočaran što su čelnici Liverpoola dogovorili posudbu s Napolijem, a da mi prije toga nisu ništa rekli. Mislim da sam zaslužio bolje od toga iako razumijem da se u nogometu donose teške odluke", napisao je Reina.

Priznao je ipak kako se raduje novom izazovu i ponovnoj saradnji s Rafaelom Benitezom, nekadašnjim menadžerom Liverpoola, a danas trenerom Napolija.

"Sretan sam što ću ponovno raditi s Benitezom kojeg smatram najboljim trenerom koji me vodio. Također, drago mi je što odlazim iz jednog velikog kluba u drugi. Napoli me na mnogo načina podsjeća na Liverpool u kakav sam došao 2005.", zbog strasti koja mi je pokazana prilikom dolaska, zbog ambicioznog projekta, pa i zbog istog trenera koji me je dočekao'', dodao je Reina u svom pismu.

Vezani članci