Oduševljen sinoćnjom izvedbom
8

Redknapp: Pokušao sam dovesti Balotellija u Tottenham

Totalsport
Harry Redknapp
Harry Redknapp
Bivši menadžer Tottenhama Harry Redknapp, dan nakon velike predstave Marija Balotelija u polufinalu Eura, otkrio je kako je pokušao angažirati talijanskog nogometaša prije njegovog transfera u Manchester City...

Sveprisutan u otočkim medijima Redknapp je u petak izrazio svoje oduševljenje kvalitetima napadača "azzurra" kojeg je još dok je Balotelli bio u Interu pokušao dovesti na White Hart Lane.

"Pokušao sam ga nagovoriti na dolazak u Tottenham prije nego je otišao u Manchester City. Izuzetno sam ga cijenio već neko vrijeme pa sam ga išao u Italiju pogledati uživo. Impresionirao me je i obavili smo jedan razgovor. Željeli smo ga dovesti na jednogodišnju posudbu iz Intera, ali njegov tadašnji klub nije pristao. Šteta. Sada je jasno o kakvom se igraču radi. On će još dugo terorizirati odbrane diljem Evrope", izjavio je Redknapp koji se dotaknuo i nepozivanja Davida Beckhama u nogometnu selekciju Velike Britanije za Olimpijske igre u Londonu.

"Žao mi je i iznenađen sam jer nije uvršten u ekipu, ja bih ga sigurno pozvao. David je uvijek bio pouzdan u svakom klubu i veliki je ambasador nogometa. Trenirao je s Tottenhamom u januaru 2011. godine kada smo ga u pauzi američkog prvenstva htjeli angažirati. Mislim da ne bi bilo nikakve štete da je postao član olimpijske reprezentacije. No, s druge strane moram priznati da je selektor Stuart Pierce uvijek sam donosio odluke i to je odlika velikih menadžera. Na njemu je izbor i odgovornost za rezultat i ja mu želim puno uspjeha premda ostajem veliki fan Davida Beckhama", zaključio je Redknapp.