Nogomet
0

Redknapp: Imali smo šansu i za pobjedu

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp analizirao je prvi nastup njegove ekipe u novoj sezoni Premiershipa i poraz na Old Traffordu od Manchester Uniteda s 3-0.

Tottenham nije odigrao meč 1. kola na White Hart Laneu protiv Evertona zbog nereda u Londonu, pa je zapravo u ponedjeljak imao debitantski nastup ove sezone u prvenstvu. Sat vremena su se ''spursi'' držali jako dobro, držali su i pozitivan rezultat 0-0. No, u zadnjih pola sata utakmice su ''crveni vragovi'' golovima Welbecka, Andersona i Rooneyja osigurali uvjerljivu pobjedu.

"Držim da smo se dosta dugo dobro držali. Štaviše, u poluvremenu mi se činilo da imamo potpuno jednake izglede za pobjedu kao i oni. Tako sam mislio sve do njihovog prvog gola koji je bio vitalan i prelomio je utakmicu. Taj je pogodak njima dao samopouzdanje, a mi smo se morali otvoriti", analizirao je Redknapp.

"Ubacio sam Pavljučenka kao drugu špicu. Povukao sam Van der Vaarta u sredinu. Tada smo pokušali otvorenom igrom stići do izjednačenja. Počeli smo igrati suviše otvoreno, u tome je bio problem. Imali smo i mi svoje šanse, Van der Vaart, Pavljučenko i Defoe su mogli zabiti. Bio sam oduševljen s našom igrom 70 minuta. Nakon toga smo se previše otvorili i na kraju smo uvjerljivo izgubili", zaključio je Redknapp.