Ne želi na Stamford Bridge
0

Redknapp: Chelsea je idealan klub za nekoga, ali ne za mene

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp opisao je menadžerski posao u Chelseaju kao "idealan posao za nekoga", ali sam nije zainteresiran za preuzimanje istog.

Od smjene Andre Villas-Boasa engleski su mediji puni nagađanja o trajnom nasljedniku mladog Portugalca na klupi, budući je Roberto Di Matteo samo privremeno rješenje do kraja sezone.

"To je sjajan posao za nekoga, to je sigurno. To je klub u kojem se mogu osvajati naslovi jer vlasnik ne štedi na trošku, imaju sjajan trening-kompleks, a imaju i vrhunske igrače. To je posao iz snova za nekoga da ondje ostvari uspjeh, ko god to bio", rekao je Redknapp, čije je, pak, ime u najužoj vezi s preuzimanjem upražnjene selektorske klupe engleske reprezentacije.

"Šteta je vidjeti kada netko izgubi svoj posao, ali Roberto Di Matteo je preuzeo i on je iskusan. Odradio je sjajan posao u West Bromwichu kada je bio ondje i bit će zanimljivo vidjeti kako će se on snaći. Toliko bi ljudi htjelo taj posao i priliku da rade u velikom klubu s podrškom koja se ondje dobiva, ali tamo morate biti uspješni, to je pravilo. Ako niste uspješni, nećete potrajati. Ali ako uspijete, samo je nebo granica. To je sjajan posao za nekoga".

Taj neko ipak neće biti Redknapp.

"Samo mi još to treba, da", rekao je trener Spursa upitan za moguće preuzimanje Chelseajeve klupe.

"Bilo bi teško, ne bih se smio više vratiti u sjeverni London. Stoga ne, propustit ću taj voz".

Komentirao je Redknapp i mogućnost ponovnog Mourinhovog preuzimanja Chelseaja.

"On je fantastičan. Pravi je karakter i sjajan je u svom poslu, tu nema sumnje. Ne dođe se samo tako u Inter i osvoji Liga prvaka uz pobjedu nad Barcelonom, a pogledajte ga sada u Realu. Bilo bi mu teško odreći se posla u Real Madridu, to je sigurno, ali možda je Chelsea klub koji bi ga mogao dovesti u iskušenje".