Premiership
0

Redknapp Baleu: "Dečko, odmori se malo!"

Totalsport
Harry Redknapp
Harry Redknapp
Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp odlučio je svom ponajboljem igraču ove sezone, velškom reprezentativcu Garethu Baleu, dati nekoliko dana poštede.

Odlične je partije 21-godišnji Bale pružao tekom cijelog dosadašnjeg dijela sezone, a najveći pečat svakako je ostavio na San Siru u porazu njegovog kluba od Intera s 4-3 u 3. kolu Lige prvaka. Inter je na poluvremenu imao 4-0 i igrača više, a onda je Bale u nastavku ''sprašio'' evropskom i talijanskom prvaku tri komada s igračem manje.

"Dao sam Baleu nekoliko dana odmora. Mislim da su dečku potrebni. Umoran je. Dečko pretrči svakog dana kilometre i kilometre. Ima nevjerojatnu kilometražu. On je ''dugoprugaš'', trči stalno te duge dionice. Neka se odmori tri ili četiri dana", objasnio je Redknapp.

"Bale je imao dvije teške utakmice u reprezentaciji Walesa. Imao je i niz zahtjevnih utakmica u našoj ekipi. Potreban mu je odmor. On je tako drag dečko. Kada sam se šetao avionom nakon utakmice s Interom, rekao sam mu: Priznaj da nisi ni sanjao da ćeš zabiti hat-trick na San Siru. Eto ti avanture koju ćeš pamtiti do kraja života!''