Nogomet
0

Realovi navijači otpisali Gutija

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Navijači nogometaša Real Madrida duboko su razočarani potezom koji je 32-godišnji Guti napravio tokom utakmice 29. kola španjolskog prvenstva prošle nedjelje.

Defenzivni veznjak koji je član seniorske momčadi Reala od 1996. godine odbio je, naime, ući u igru u posljednjih pet minuta utakmice na gostovanju kod Malage (pobjeda Reala 1-0) nezadovoljan trenerskom odlukom što ga nije uvrstio u igru od samog početka.

Gutija španjolski trener na klupi Reala posljednjih tjedana zanemaruje, a 32-godišnjem veznjaku, jednom od dokapetana kluba, ne sviđa se nikako grijanje klupe.

Stoga je španjolski dnevnik As sproveo anketu među Realovim navijačima u kojoj je postavljeno pitanje bilo: “Treba li na kraju sezone klub prodati Gutija?”. Na uzorku od 20.000 navijača, čak 14.776 dalo ih je potvrdan odgovor, što znači da je samo 27% ispitanika stalo u obranu igrača koji je cijelu karijeru proveo u “kraljevskom klubu”.

Naime, Guti je članom Reala postao već u osmoj godini, kada je počeo igrati za mlađe selekcije kluba. Gutiju ugovor sa Realom, za koji je odigrao 354 utakmice i postigao 41 pogodak, ističe tek 2011. godine, ali sve je izglednije da će ukoliko Ramos ostane na trenerskoj klupi i sljedeće sezone, gotovo sigurno karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.