Marca
0

Real želi Ashleyja Colea

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Prema Marci, Real Madrid bi sljedeće sezone u svoje redove želio dovesti engleskog nogometnog reprezentativca koji trenutno brani boje Chelseaja, Ashleyja Colea (29).

Cole je trenutno van travnjaka zbog frakture gležnja lijeve noge, a spada među najbolje lijeve odbrambene igrače na svijetu, pa tako u klubu žele ojačati mjesto na kojem se trenutno izmjenjuju Alvaro Arbeloa, Marcelo i Drenthe.

Marca piše da je Cole na vrhu želja Realove uprave, a da su odmah ispod njega francuski reprezentativac iz redova Manchester Uniteda Patrice Evra i Srbin u redovima Lazija Aleksandar Kolarov.

Uoči tekuće sezone u Real Madridu su uložili oko 250 miliona eura na pojačanja (Ronaldo, Kaka, Benzema, Raul Albiol, Xabi Alonso...), ali svejedno nisu uspjeli proći dalje od osmine finala Lige prvaka.

Očito je da se i nadolazećeg ljeta u Realu neće libiti dizanja kredita za kupnju novih pojačanja u svrhu pohoda na deseti naslov prvaka Europe, budući su već ranije na listi njihovih želja Steven Gerrard, Franck Ribery i još brojne druge zvijezde evropskog nogometa.

Aktealni ugovor Colea za Chelsea veže do lipnja 2013. godine, a transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 27 miliona eura.