Mourinho i Portugal
0

Real za, Mourinho nije siguran

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza (FPF) Gilberto Madail izjavio je da projekat Mourinhova jednokratnog preuzimanja reprezentacije nije riješen, ali da nije ni izgubljen.

U Madrid je Madail u četvrtak doputovao s nakanom da opipa puls Realovu predsjedniku Florentinu Perezu i portugalskom treneru madridskog kluba Joseu Mourinhu, a u vezi njegovog privremenog preuzimanja posrnule portugalske reprezentacije.

Mourinha Portugalci žele za oktobarske kvalifikacije utakmice protiv Islanda i Danske, nakon što su na startu, u dvobojima s Kiprom (doma) i Norveškom (u gostima), uhvatili samo bod. Rezultatska katastrofa koštala je posla selektora Carlosa Queiroza.

Prema izjavi predsjednika Madaila, saradnja s Mourinhom zasad nije dogovorena, no dvije će strane kontaktirati opet. Real je, čini se, čak i otvoreniji za odlazak svog stratega od Mourinha samog.

"U Realu su se ponašali vrlo kooperativno spram našeg prijedloga. Pitanje stoga još uvijek nije zaključeno. Dok Real nema problema s kratkoročnim izbivanjem njihova trenera, Mourinho je rezerviran jer je u punoj mjeri koncentriran na posao u Realu i ne želi tu skoncentriranost narušiti", rekao je Madail za Marcu.